Italiensk matopplevelse, hjem til deg.
Priser 2025
3-retters meny: fra 850,-/pers*
4-retters meny: fra 990,-/pers*
I prisen får du:
Skreddersydd meny tilpasset deg og dine gjester;
Handling av råvarer (cirka 2 timer + kostnad av råvarer);
Prepping av mat i forkant (enkelte oppskrifter, som f.eks den populære fritert pizza, krever mer arbeid enn andre);
Kokkelering, servering og vasking av kjøkkenet før jeg drar (cirka 5 timer);
Hyggelig forklaring av rettene som blir servert og oppskrift om ønskelig;
Transport;
Leie av kjøkkenutstyr der det er nødvendig.
Som ekstra kan du:
Bestille vinanbefalinger (500,-);
Bestille vinkurs med sommelier der sommelier hjelper med servering også (4.500,-);
Leie lokale opp til 20 gjester sittende eller 30 stående (2000,-) - Et fantastisk og koselig lokale i Wilses Gate 6, hvor jeg også holder pasta kurs hver måned
Leie tallerkner, asjetter, serveringsfat, bestikk, glass opp til 50 personer (fra 50,-/pers, avhenging av hvor mye utstyr man trenger å leie);
Leie amalfi servise i keramikk bestående av tallerkner, asjetter og serveringsfat opp til 26 personer (fra 100,-/pers)
OBS: Minstepris for 3 retters middag uansett antall gjester er 10.000. Minstepris for 4 retters middag uansett antall gjester er 12.000. / *Tillegg kan påløpe for bestilling av dyrere råvarer, som importvarer eller kjøtt, samt for mer kompliserte oppskrifter som krever ekstra tid å tilberede (lasagna, parmigiana di melanzane). / *Helgetillegg og høysesongtillegg kan påløpe.
Send gjerne din forespørsel via kontaktskjemaet under. Det er ikke forpliktende, så nøl ikke med å ta kontakt hvis du har spørsmål først.
Ofte stilte spørsmål.
-
Jeg har hatt oppdrag i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Moss, Norefjell osv. Se en liten video her og ikke nøl å ta kontakt :)
-
Minimum antall gjester er ikke definert, men jeg har en minstepris på 10.000 for en 3 retters middag og 12.000 for en 4 retters middag, uavhengig av antall gjester.
-
Ja, pris per person inkluderer alt fra handling av råvarer og kokkelering.
Det kommer et kjøretillegg for oppdrag utenfor Oslo området.
Kjøretillegg er beregnet sånn: 800nok/time + 3.5nok/km + bompasseringer.
-
De fleste har nok kjøkkenutstyr hjemme, men jeg tar alltid med noen kjeler og redskaper selv.
Jeg har også tallerkner, bestikk og serveringsfater som du kan leie for et lite tillegg. -
Jeg har nok tallerkner, glass og bestikk og du kan enkelt leie av meg fra 50nok/pers.
Prisen inkluderer leie og oppvask. -
Ja! Med et lite tillegg, får du tilgang til et topp moderne lokale i Wilses Gate 6, Oslo.
Der er det plass til opp til 20 personer ved bordet og lokalet er utstyrt bl.a med vinskap, isbitmaskin, koselig sofahjørne og lydanlegg. -
Jeg har laget mat til store selskaper, opp til 60 personer. Det er i utgangspunkter ingen begrensning, men større selskaper krever mer planlegging. Ved store eventer vil det tilkomme pristillegg for ekstra personale etc. som avtales på forhånd
-
Ja, jeg har kokkelert for mange utdrikningslag. Det er også en god idè å ha et pastakurs som aktivitet, og så spise etterpå.
Ta kontakt, så finner vi ut av det! :) -
Jeg opplever at det er stor etterspørsel etter alternative julebordmenyer da de fleste spiser nok julemat i julen allerede. Italiensk mat er min spesialitet og lidenskap og derfor serveres dette også på julebord.