Italiensk matopplevelse, hjem til deg.

Priser 2025

  • 3-retters meny: fra 850,-/pers*

  • 4-retters meny: fra 990,-/pers*

I prisen får du:

  1. Skreddersydd meny tilpasset deg og dine gjester;

  2. Handling av råvarer (cirka 2 timer + kostnad av råvarer);

  3. Prepping av mat i forkant (enkelte oppskrifter, som f.eks den populære fritert pizza, krever mer arbeid enn andre);

  4. Kokkelering, servering og vasking av kjøkkenet før jeg drar (cirka 5 timer);

  5. Hyggelig forklaring av rettene som blir servert og oppskrift om ønskelig;

  6. Transport;

  7. Leie av kjøkkenutstyr der det er nødvendig.

Som ekstra kan du:

  • Bestille vinanbefalinger (500,-);

  • Bestille vinkurs med sommelier der sommelier hjelper med servering også (4.500,-);

  • Leie lokale opp til 20 gjester sittende eller 30 stående (2000,-) - Et fantastisk og koselig lokale i Wilses Gate 6, hvor jeg også holder pasta kurs hver måned

  • Leie tallerkner, asjetter, serveringsfat, bestikk, glass opp til 50 personer (fra 50,-/pers, avhenging av hvor mye utstyr man trenger å leie);

  • Leie amalfi servise i keramikk bestående av tallerkner, asjetter og serveringsfat opp til 26 personer (fra 100,-/pers)

OBS: Minstepris for 3 retters middag uansett antall gjester er 10.000. Minstepris for 4 retters middag uansett antall gjester er 12.000. / *Tillegg kan påløpe for bestilling av dyrere råvarer, som importvarer eller kjøtt, samt for mer kompliserte oppskrifter som krever ekstra tid å tilberede (lasagna, parmigiana di melanzane). / *Helgetillegg og høysesongtillegg kan påløpe.

 

Send gjerne din forespørsel via kontaktskjemaet under. Det er ikke forpliktende, så nøl ikke med å ta kontakt hvis du har spørsmål først.

Ofte stilte spørsmål.

  • Jeg har hatt oppdrag i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Moss, Norefjell osv. Se en liten video her og ikke nøl å ta kontakt :)

  • Minimum antall gjester er ikke definert, men jeg har en minstepris på 10.000 for en 3 retters middag og 12.000 for en 4 retters middag, uavhengig av antall gjester.

  • Ja, pris per person inkluderer alt fra handling av råvarer og kokkelering.

    Det kommer et kjøretillegg for oppdrag utenfor Oslo området.

    Kjøretillegg er beregnet sånn: 800nok/time + 3.5nok/km + bompasseringer.

  • De fleste har nok kjøkkenutstyr hjemme, men jeg tar alltid med noen kjeler og redskaper selv.
    Jeg har også tallerkner, bestikk og serveringsfater som du kan leie for et lite tillegg.

  • Jeg har nok tallerkner, glass og bestikk og du kan enkelt leie av meg fra 50nok/pers.
    Prisen inkluderer leie og oppvask.

  • Ja! Med et lite tillegg, får du tilgang til et topp moderne lokale i Wilses Gate 6, Oslo.
    Der er det plass til opp til 20 personer ved bordet og lokalet er utstyrt bl.a med vinskap, isbitmaskin, koselig sofahjørne og lydanlegg.

  • Jeg har laget mat til store selskaper, opp til 60 personer. Det er i utgangspunkter ingen begrensning, men større selskaper krever mer planlegging. Ved store eventer vil det tilkomme pristillegg for ekstra personale etc. som avtales på forhånd

  • Ja, jeg har kokkelert for mange utdrikningslag. Det er også en god idè å ha et pastakurs som aktivitet, og så spise etterpå.
    Ta kontakt, så finner vi ut av det! :)

  • Jeg opplever at det er stor etterspørsel etter alternative julebordmenyer da de fleste spiser nok julemat i julen allerede. Italiensk mat er min spesialitet og lidenskap og derfor serveres dette også på julebord.